Over mij

Ik ben Chantal Vos en ik ben Uit de Knoop Kinderyoga! Ondanks dat ik al een hele poos op papier volwassen mag worden genoemd, is het kind in mij nooit ver weg. Als gevolg daarvan beschik ik over een heleboel fantasie wat noodzakelijk is voor het geven van leuke kinderyogalessen!  
 In 2018 heb ik de internationale cursus Rainbow Yogakids gevolgd en in 2019 heb ik hier de cursus Rainbow Partneryoga aan toegevoegd. Vorig jaar heb ik de Tieneryogaopleiding van de Kinderyoga Academie behaald

Je kunt wel zeggen dat ik besmet ben met het kinderyogavirus en ik behoor dan ook officieel tot de Rainbowfamily. Het motto van deze familie is Yoga  is More Fun Together en hier sluit ik mij volledig bij aan!


De rode lijn in mijn achtergrond is kinderen: ik sta al meer dan 20 jaar voor de klas, heb een afgeronde masterstudie gedragsspecialist en ik ben afgestudeerd kindercoach. Dit zorgt ervoor dat mijn kinderyogalessen net even iets meer hebben. Ik heb oog voor de talenten en behoeften van het kind; iedereen is uniek!Selfie van Chantal samen met haar mascotte Elske.