Lestijden en aanmelden

"Kinderyoga is eigenlijk gewoon spelen!"

LESTIJDEN en PRIJZEN

NIEUW! Ouder en kind Yoga (4 - 10 jaar)
Een uur ouder en kindyoga staat garant voor samen plezier! We gaan samen yogaposes doen, we spelen yogaspellen en zoeken samen de rust op tijdens de chillmomenten. Voor de zomervakantie organiseert Uit de Knoop een reeks van 3 lessen op de zaterdagochtend. De lessen zullen lekker in de buitenlucht plaatsvinden. Heb je meerdere kinderen die graag mee willen komen? Dat kan, dat vinden we alleen maar gezellig!

Wanneer: zaterdag 8 juni, 22 juni en 13 juli
Waar: Pelikaanstraat 16
Kosten: 45 euro voor een reeks van 3 lessen. Dit tarief geldt voor 1 ouder en 1 kind samen. Extra ouder of kind: 7 euro.
Losse lessen meedoen is ook mogelijk.
 
Workshops op scholen, peuterspeelzalen en BSO's
Ateliers, workshops of een losse les: ik kom graag langs! Ik geef les aan kleine groepjes tot complete klassen. Ik neem zelf mijn spulletjes mee, ik heb alleen een lege ruimte nodig. De les kan een half uur tot een uur duren en kan helemaal in gewenst thema worden gegeven. Tijdens de lessen werken de kinderen aan groepsvorming, concentratie, samenwerken, communicatie, grenzen aangeven, zelfvertrouwen en maken vooral samen veel plezier.
 

Mijn uurtarief is 65 euro per uur. Dit is inclusief alle benodigde materialen en de benzinekosten (mits het binnen een half uur rijden  blijft).


Workshop schoolyoga voor professionals

Kleine spelletjes die je in je groep tussendoor kunt doen voor rust, samenspel, concentratie, groepsvorming en plezier. Ik kom je graag uitleggen hoe je dit kunt aanpakken. Een praktische workshop met allerlei ideeën die je de volgende dag gelijk kunt uitproberen in de groep. 

Mijn uurtarief is 65 euro per uur. Dit is inclusief alle benodigde materialen en de benzinekosten. (mits het binnen een half uur rijden  blijft)

Privéles duoyoga of  privéles familieyoga
Wil je graag privéles? Ook dit is mogelijk! Als je thuis een rustige ruimte hebt, kom ik bij jou thuis les geven. Zelf heb ik ook een fijne ruimte om een privéles te kunnen geven. De les duurt een uur en eindigen we altijd met een kopje thee. Kosten gaan in overleg.

Kinderyoga (4 tot 10 jaar)  

Momenteel worden er geen groepslessen gegeven.

Bij voldoende animo (5 - 10 kinderen) zal op de woensdagmiddag een reeks van 5 lessen worden gegeven. De lessen volgen altijd een thema en duren een uur. Uit de Knoop maakt gebruik van lessenreeksen van vijf of zes. Dit betekent dat er tussen vakanties steeds vijf of zes lessen lessen worden gegeven.  

De lessenreeks eindigt altijd met een familieyogales. 


Een lessenreeks van 5 lessen kost 45 euro.  Een losse les kost 10 euro. 


Yogaworkshop
In de vakanties organiseert Uit de Knoop regelmatig yogaworkshops. Een leuke middag samen yogaspelletjes doen in de buitenlucht, daarna gezellig iets moois knutselen en we eindigen de middag bij een kampvuurtje.  

Yogazomerkamp
Elk jaar organiseert Uit de Knoop een yogazomerkamp.  En het leuke is: je kunt zelf blijven slapen als je dat leuk vindt! We zetten een grote tent in onze mooie tuin in Assen en jij neemt je slaapzak en tandenborstel mee.  Leuk toch!
We starten de dag rond 12:00 met een kennismakingsspel en een lekkere lunch. De middag zal bestaan uit veel buiten zijn, yogaspelletjes doen, in de tuin lekkere dingen proeven, spelen en zwemmen, knutselen en muziek maken en lekker chillen. 's Avonds bouwen we een kampvuurtje en kunnen de kinderen die graag in hun eigen bed willen slapen worden opgehaald. We sluiten de dag af met een avondspel om vervolgens in de tent te duiken. De volgende ochtend genieten we nog van een lekker ontbijt en sluiten we het kamp rond 10:00 af. 
Kosten yogazomerkamp met overnachting, lunch, diner en ontbijt: 75 euro

Kosten yogazomerkamp met lunch en diner: 50 euro


Twee meisjes liggen op de grond naar het plafond te kijken waar mooie lichtje te zien zijn.
Een blokkentoren van gekleurde blokken
Moeder en dochter staan op 1 been en laten trots zien wat ze kunnen.