Oktober Kindermaand: Bi ba buiten!

 Lekker een middagje naar buiten! Ga mee, dan doen we samen allerlei yogaspelletjes, we gaan knutselen, lekker chillen en en we plukken iets lekkers in de tuin. Aanmelden kan eenvoudig door een email te sturen of een berichtje via de telefoon. Bi ba buiten is op zaterdag 7 en 21 oktober van 14:00 tot 15:00 en is voor kinderen in de basisschoolleeftijd. 

Email: [email protected]
Telefoonnummer: 06-30695860 

Peuteryoga

 Gezellig samen met juf Linna kinderyoga gegeven aan een heleboel peuters, kleuters en hun ouders. Wat een plezier! 

Momenteel geef ik kinderyogalessen vanaf 4 jaar, maar daar moet toch eigenlijk ook wel peuteryoga bijkomen toch?!  Daarom organiseer ik een proefles op op woensdag 5 juli van 9:30 tot 10:15. Kom gezellig meedoen! Aanmelden kan eenvoudig door een email te sturen of een berichtje via de telefoon.

Email: [email protected]
Telefoonnummer: 06-30695860 

Yogazomerkamp

Weet je nog, die ontzettend leuke yogazomerkampen vorig jaar? Die gaan we dit jaar weer organiseren! Dit jaar wordt het zelfs nog leuker, want je kunt blijven slapen in een tent! Met een groepje kinderen veel buiten zijn, yogaspelletjes doen, in de tuin lekkere dingen proeven, spelen en zwemmen, knutselen en muziek maken, chillen,  een kampvuurtje bouwen...dat wil jij toch ook! Geef je dan nu op! Kijk hier voor meer info!

Leuke dingen op de agenda!

Er staan weer leuke nieuwe dingen te gebeuren! In de meivakantie zal ik woensdagmiddag 26 mei bij Kinderboekenhandel Rapunsel in Assen een gratis workshop verzorgen! Aanmelden kan via Rapunsel of via Uit de Knoop. Meer info komt snel! Ook zal ik weer een yogaworkshop bij mij thuis geven met het thema Lente. Nu al zin in!
Na de meivakantie zal de laatste lessenreeks voor de zomervakantie starten, dit keer met 6 lessen. Aanmelden kan vanaf nu! Zie hier voor meer info. Tenslotte doe ik ook nog  mee aan de Boekstartdag van DNK in Assen. Genoeg te doen dus!

Meivakantie: lenteyoga!

 In de meivakantie zal ik weer een nieuwe yogaworkshop organiseren. Lekker een uurtje buiten een aantal yoga-activiteiten samen doen, vervolgens binnen gezellig knutselen en afsluiten bij het kampvuur. Het thema is dit keer Lenteyoga! Geef je nu op!
Woensdag 1 maart van 14.00 tot 17.00
Plaats: Pelikaanstraat 16
Kosten: 25 euro

Yoga met confetti!

 In de voorjaarsvakantie zal ik weer een nieuwe yogaworkshop organiseren. Lekker een uurtje buiten een aantal yoga-activiteiten samen doen, vervolgens binnen gezellig knutselen en afsluiten bij het kampvuur. Het thema is dit keer Yoga met confetti! Geef je nu op!
Woensdag 1 maart van 14.00 tot 17.00
Plaats: Pelikaanstraat 16
Kosten: 25 euro

Interview op Omroep Assen 

 Vanmiddag zijn Linna en ik ge├»nterviewd door Omroep Assen voor het programma Asserlei. Erg leuk! 1 keer in de maand zetten ze een wijkcentrum uit Assen in het zonnetje en dit keer was De Schulp aan de beurt. Vanaf ongeveer 36 minuten zijn wij te horen! 

https://www.omroepassen.com/gemist/asserleidinsdag2.mp3

Hiep hiep Gelukkig Nieuwjaar!

Donderdag middag 5 januari organiseer ik een nieuwe yogaworkshop, namelijk Hiep Hiep Nieuwjaar! We luiden het nieuwe yogajaar goed in met een leuke middag vol yogaspelletjes, chillmomenten, knutselen en natuurlijk ontbreken de marshmallows bij het kampvuur niet. We starten om 14:00 en eindigen rond 17:00. 

Adventmarkt

Vrijdagavond 25 november zal ik te vinden zijn op de adventmarkt van Vrijeschool De Es. Hier kun je kennismaken met mij en mij alles vragen over mijn manier van lesgeven. Ik neem natuurlijk een aantal yogaspulletjes mee en ik zal een heleboel gelukspoppetjes meenemen! 

Proefles

Na de herfstvakantie is Uit de Knoop Kinderyoga verhuisd naar een nieuwe locatie, namelijk De Schulp in de wijk Assen-oost. Op woensdagmiddag geef ik hier kinderyogalessen en tieneryoga. Ben je nou benieuwd en wil je komen sfeerproeven, neem dan contact met mij op. Een proefles kan altijd!

Verhuizing

In november start Uit de Knoop met een nieuwe lessenreeks in een nieuwe zaal. Ik mag les gaan geven bij buurthuis De Schulp in Sddrn-oost en hier ben ik erg blij mee! Er zal niet alleen kinderyoga worden aangeboden, maar ook tieneryoga. De verhuizing zal echter inhouden dat ik op een andere dag mijn groepslessen ga geven, namelijk op de woensdagmiddag. Ga voor de exacte data naar contact en lestijden.